lauantai 31. maaliskuuta 2012

Persikka-toscakakku

Kotona pyydettiin että tällasta pitäs saada iltakahville. Ja onhan tää ihan ylihyvää : D

3kananmunaa
2dl sokeria
2½dl vehnäjauhoja
1dl mantelijauhetta
1½tl leivinjauhetta

100g sulatettua margariinia

Pinnalle:
1 iso säilyketölkillinen eli 420g persikoita
100 margariinia
1dl sokeria
½dl maitoa
1rkl vehnäjauhoja
140g mantelilastuja

Vatkaa munat ja sokeri. Lisää kuivat aineet ja margariinisula. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja levitä tasaiseksi. Paista 175-asteisessa uunissa 18 min. Nosta pohja jäähtymään ja vaihda lämpötila 200 asteeseen.

Viipaloi persikat ja asettele kakun pinnalle. Kiehauta loput ainekset ja kaada seos persikoiden päälle. Paista n. 15 min kunnes pinta on paikoittain kullanruskea. Nosta jäähtymään ja leikkaa neliöiksi.

Alkuperäinen resepti oli 4.12 ilmestyneessä Yhteishyvässä.

1 kommentti:

  1. Haha kiitos ihanasta kommentistasi! :D Kieltämättä onhan se suussasulavamman näköistä tuo kuorrute kun vähän lainehtii ;D

    Hei täältäpä löytyikin ihana blogi! Liityin heti lukijaksesi :)) Ja voi miten alkoikaan tehdä mieli ihan hirrrrveesti toscakakkua äääää ! Varmasti superhyvä yhdistelmä toscakakku + persikka, en epäile en yhtään :p

    VastaaPoista